Conte: - Jeg tenker ikke på å forlate klubben

Antonio Conte sier han ikke tenker på å forlate Chelsea

Antonio Conte holdt som vanlig pressekonferanse fredag formiddag og ble umiddelbart spurt hva han har gjort siden tapet mot Watford.

- Vi har jobbet med den måten jeg liker å spille fotball på trening. Kampen mot Watford var dårlig for oss, men det kan skje. Det var bare en kamp, sa Conte.

- Kampene mot Bournemouth og Watford var annerledes. Kampen mot Bournemouth skapte vi sjanser, men slapp inn tre mål. Kampen mot Watford var dårlig fra starten. Alt var negativt. Jeg, som trener, må finne den beste løsningen på dette.

- Hver eneste spiller vet hvordan resultatene har vært i det siste. Vi må gjøre det bedre. Vi må spille bedre enn vi gjorde mot Watford.

Conte ga spillerne tre dager fri fra trening etter kampen mot Watford og ble spurt hvorfor han gjorde det.

- Dette var det eneste øyeblikket i sesongen jeg kunne gi dem hvile. I fremtiden bør forbundet gjøre det enklere å hvile spillerne. Vi har mange kamper fremover.

Han var ærlig om Chelseas situasjon for øyeblikket

- Plasseringen vår på tabellen snakker for seg selv. Vi fortjener ikke flere poeng enn vi har. Vi må dele på ansvaret. Når du har en dårlig periode må du dele på ansvaret. Det er mitt, spillernes og klubben sitt ansvar.

- Jeg tenker ikke på muligheten om å forlate denne klubben. Jeg gjør mitt beste. Jeg må takke fansen. Helt fra starten min i Chelsea har de støttet meg. Jeg er veldig glad og stolt. De forstår hva jeg gjør for denne klubben. Fansen fortjener det beste og jeg skal prøve mitt beste sammen med spillerne.

Conte ble konfontrert med sin egen uttalelse om at han kanskje hadde valgt feil startoppstilling etter kampen mot Watford.

- Når du starter på en så dårlig måte betyr det at du kanskje ikke hadde en god nok lagoppstilling og dine valg ikke var gode. Det kan være det bare er en unnskyldning, men etter et slikt tap må du se på deg selv og noe jeg gjorde var kanskje galt.

Det ble fulgt opp med et spørsmål om Tiemoue Bakayoko, som ikke har fått den beste starten i Chelsea.

- Bakayoko er en ung spiller. Han er bare 22 år gammel. Ikke glem at han vant tittelen i Frankrike med Monaco i fjor. Han spilte Champions League med dem.

- Det er ikke enkelt å tilpasse seg til denne ligaen. Det er min jobb å jobbe med han, men jeg må jobbe med hver spiller - ikke bare han, konkluderte Conte.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.