Azpilicueta: - På tide å slå tilbake
Skrevet av Fredrik Ibsen Brynildsrud   
tirsdag 06. februar 2018 22:30

Cesar Azpilicueta mener det ikke er noe tid for depping etter tapene for Bournemouth og Watford, og at Chelsea må slå tilbake med en gang.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

Chelsea har gått på to stygge tap den siste uken, med et 3-0-tap hjemme for Bournemouth og 4-1 nederlag borte mot Watford. Cesar Azpilicueta prøver å vende fokuset fremover, da Chelsea fortsatt har tre viktige mål som kan oppnås, og ingenting er avgjort.

- Vi er Chelsea. Vi er en storklubb, og hver gang vi taper er det en dårlig tid for oss. Når vi da taper to kamper på rad slik som vi nå har gjort. Vi har tre mål denne sesongen, så de neste tre-fire månedene kommer til å bli veldig spennende, forteller Azpilicueta.

Azpilicueta forteller også at spillerne trenere så hardt som bare det for å bli klare til å ta imot West Bromwich på Stamford Bridge kommende mandag.

- Vi er veldig skuffet over hvordan de to siste kampene endte for oss, men målene vi slapp inn var i løpet av 15 minutter i den første kampen, og i løpet av ti minutter mot Watford. Vi blir hardt straffet i våre dårlige perioder.

- Nå ønsker jeg bare å trene hardt fram til kampen mot West Bromwich og ta tre poeng mot dem for å få tilbake litt selvtillit, avslutter Azpilicueta.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 26 aug. kl. 17.00
Newcastle United (b) (PL)
TV 2 Sport Premium


lø. 01 sep. kl. 16.00
Bournemouth (h) (PL)
Vises i opptak senere


Siste Resultat

lø. 18 aug. kl. 18.30
Arsenal (h) 3-2

Videonyheter

Facebook

Annonse