- Jeg trives her i England med Chelsea
Skrevet av Fredrik Ibsen Brynildsrud   
fredag 12. januar 2018 18:44

Antonio Conte forteller at han har det veldig bra som Chelsea-manager, og at han nyter atmosfæren og å jobbe med spillerne i klubben.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

Det har vært mye snakk om Antonio Contes hjemlengsel og at Italieneren ønsker seg tilbake til hjemlandet snarlig, men Chelsea-sjefen virker i hvert fall til å kose seg som manager for The Blues.

- Jeg nyter perioden min her i England. Det var tøft for meg i starten da det var min første opplevelse som trener i et annet land, men jeg trives virkelig. Det er en herlig atmosfære her, forteller Conte.

- Jeg har et år igjen av kontrakten min her, og det er klubbens valg om de vil sende meg hjem eller ikke. Vi har startet noe stort her i Chelsea, og for å få de store resultatene trenger man tid til å bygge på den basen man har laget.

I morgen møter Chelsea et Leicester City som kommer fra en 3-0-seier mot Huddersfield i forrige ligakamp. Conte varsler om at Leicester ser veldig gode ut, og at Chelsea må være veldig fokuserte for å komme ut av duellen med tre poeng.

- Leicester er et utrolig bra lag i fin form. Det kommer til å bli veldig, veldig vanskelig for oss å vinne denne kampen, så da handler det om å være 100% fokuserte til kampen, forteller italieneren.

Ross Barkley signerte for Chelsea for rundt en uke siden, og Conte forteller også at nysigneringen fort kan få sin debut i returoppgjøret mot Norwich City i FA Cupen kommende onsdag.

- Vi er fornøyde med hans nåværende fysiske form. Han jobber veldig hardt hver dag for å bli klar, og selv om han ikke er helt 100 prosent ennå, kan det fort tenkes at vi kan prøve ham ut mot Norwich, avslutter Conte.

 

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse