Conte og Mourinho i ny ordkrig: - Han glemmer fortiden
Skrevet av Simon Hobberstad   
fredag 05. januar 2018 16:17

 

Jose Mourinho snakket om klovner på sidelinjen. Antonio Conte mener den tidligere Chelsea-manageren har glemt sin egen fortid.
Foto: AFPFoto: AFP

Jose Mourinho fikk spørsmål om han fortsatt hadde lidenskapen for jobben sin i Manchester United.

- Bare fordi jeg ikke oppførerer meg som en klovn på sidelinjen, betyr ikke det jeg ikke har lidenskapen for jobben, sa Mourinho.

Dette ble naturligvis tatt opp på Antonio Contes pressekonferanse fredag kveld.

- Jeg tror han glemmer fortiden sin. Folk glemmer noen ganger hva de har gjort eller sagt i fortiden. Jeg vet ikke hva du kaller det på engelsk - demenza senile. Når noen er litt, når du glemmer fortiden.

Conte pekte på hodet sitt for å forklare bedre, men det var ganske tydelig hva han mente.

Chelseas manager måtte også ta spørsmål om Arsene Wengers uttalelser om at Eden Hazard filmet seg til straffe og franskamannens klaging på dommerne.

- Jeg tror hvis Arsene Wenger så kampen om igjen ville han forstått han var veldig heldig med dommeravgjørelsene, responderte Conte.

Conte ble spurt om hva han tenker om at flere mangere snakker om ham.

- Jeg synes det er merkelig for jeg snakker ikke om andre managere eller spillere. Jeg tror det er en respekt du må ha.

- Wenger glemmer at i de siste kampene mot Arsenal måtte vi avslutte kampene med 10 mann. Jeg synes de dommeravjørelsene var litt merkelige. Og da vi ledet 2-1 på onsdag Arsenal-forsvareren skle for å ta ballen og for oss var det en sjanse til å score, men i stedet stoppet dommeren kampen. Og Wilshere...

- Jeg kan snakke. Hvis jeg vil kan jeg snakke om dommeravgjørelser i en måned. Men jeg vil ikke gjøre dette for vi må respektere avgjørelsene.

- Du må akseptere det. Wenger er en gammel trener. Han har erfaring, han har vunnet mye og han fortsetter på samme måte. For den andre situasjonen gjentar jeg: Han fortsetter å se på oss. Han reiste bort, men fortsetter å se her.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse