Warning: getimagesize(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:tlsv1 alert protocol version in /var/www/chelsea.no.1.5/plugins/content/smartresizer.php on line 468 Warning: getimagesize(): Failed to enable crypto in /var/www/chelsea.no.1.5/plugins/content/smartresizer.php on line 468 Warning: getimagesize(http://www.chelseafc.com/content/cfc/en/homepage/news/boilerplate-config/latest-news/2017/12/azpilicueta--special-day--special-relationship.img.png): failed to open stream: operation failed in /var/www/chelsea.no.1.5/plugins/content/smartresizer.php on line 468
Azpilicueta: - Et spesielt forhold med Morata
Skrevet av Christian Andresen   
torsdag 28. desember 2017 13:17

Azpiliceuta har fult fokus inn i det nye året.

Foto: chelseafc.com

En fornøyd, men fokusert Azpilicueta var fornøyd med kampen mot Brighton, men var samtidig klar på at de må fortsette vinne rytmen i 2018.

Spanjolen har spilt i Chelsea siden 2012, og var utrolig tydelig på at tiden rundt boxing day er noe av det vikigte i løpet av hele året.

- Boxing Day er en av de mest spesielle dagene i fotball og det er en ære og få spille det foran hjemme fansen våres. Så klart er vi veldig glad for at vi spiller vårt spill, vis vi i tillegg vinner på dette er vi kjempe fornøyde, fortalte Azpilicueta.

Chelsea og Antonio Conte jakter videre etter poeng i romjulstiden og neste hinder er hjemme mot Stoke 30. Desember.

- Det er veldig viktig at vi fortsetter å vinne kamper. Spesiellt etter at vi spilte uavgjort mot Everton, så trenger vi disse poengene. 

- Jeg vil prøver alltid å finne nye veier til å få laget til å score mål, og jeg er kjempe fornøyd med min sjette assist, men det viktigste var at vi vant, sa Azpilicueta.

Azpilicueta har fått et helt spesielt bånd med ny signeringen fra i sommer Alvaro Morata. Førstnevnte kan ta mye av æren for mange av målene til Morata.

- Jeg er utrolig glad for at vi har et spesielt bånd. Angrepsspillere trenger å få ballen inne i boksen, og vi ser etter muligheter for å få han inn i den beste posisjonen hele tiden.

- Nå fokuserer vi på vår egen jobb som handler om å fortsette å vinne kamper, så får vi se hvor vi ender til slutt, konkluderte Azpilicueta.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse