Morata sendte Chelsea videre på overtid
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
onsdag 20. desember 2017 22:58

Alvaro Morata kom inn og sendte Chelsea videre i ligacupen to minutter på overtid.

FOTO: Chelsea FCFOTO: Chelsea FC

Chelsea gjorde mange endringer foran onsdagens ligacupkamp mot Bournemouth og spillere som Ethan Ampadu, Michy Batshuayi og Kenedy fikk muligheten fra start. Likevel viste det seg at det var de store stjernene som skulle komme inn å avjgøre kampen for Chelsea.

For etter en kamp med få målsjanser var det Alvaro Morata som kom inn og ble helten på overtid med sin 2-1 scoring. Bare sekunder etter at Bournemouth hadde utlignet satta Morata ballen i nettet, og Chelsea er videre til semifinale i Ligacupen.

SLIK VAR KAMPEN:

Første omgang:

De første minuttene styrte Chelsea kampen, men skapte ikke særlig med målsjanser. Etter 13 minutter disket Chelsea opp med et praktangrep. Et hælspark fra Kenedy åpnet gjestenes forsvar og Fabregas kom alene med keeper. Istedenfor å avslutte slo spanjolen ballen uegoistisk ballen over til Willian som enkelt satte ballen i mål. I det 24. minuttet var gjestene på en sjelden visitt på Chelseas banehalvdel men avslutningen gikk utenfor fra Jordon Ibe. Chelsea fortsatte å presse, men kom ikke til de store farlighetene. Det stod 1-0 til pause. 

Andre omgang:

Bournemouth overtok banespillet i andre omgang uten å komme til de store farlighetene. Et par farlige skuddmuligheter resulterte i en god del cornere for gjestene, og Conte fant ut at han måtte gjøre grep. Italieneren satte innpå både Hazard og Bakayoko. Etterhvert kom også Alvaro Morata innpå banen. Ti minutt før full tid var Jordan Ibe på ny nær scoring, men skuddet hans gikk like utenfor. På overtid fikk Bournemouth hull på byllen, da Dan Gosling plasserte ballen i lengste hjørnet. Det gikk ikke mer enn noen sekunder før ballen i nettet på andre siden. Hazard leverte en magisk hælassist til Morata som satte inn den avgjørende 2-1 scoringen. Dermed er Chelsea videre til semifinalen i Ligacupen.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse