Chelsea endte som gruppetoer

Chelsea endte som gruppetoer, mens Atletico er ute av årets Champions League etter kveldens poengdeling på Stamford Bridge.

FOTO: Chelsea FC

Det var knyttet stor spenning før kveldens kamp ettersom Atletico Madrid måtte vinne for å gå videre fra Champions League gruppe C. Chelsea på sin side var allerede videre, men kjempet om gruppeseier.

Chelsea stillet med et sterkt lag, og gikk for seieren. Atletico startet med to gamle Chelsea-spillere i Fernando Torres og Filipe Luis. Chelsea var tilbake med Gary Cahill i startelleveren og startet med både Davide Zappacosta og Victor Moses på hver sin back.

Chelsea var nærmest seieren men oppgjøret endte med poengdeling. Chelsea endte da som nummer to i gruppen, siden Roma vant sin kamp mot Qarabag. Atletico på sin side er ute av Champions League og blir å finne i Europa League fremover. 

SLIK VAR KAMPEN:
1. omgang

Etter en rolig start på kampen kom Alvaro Morata til sin første sjanse etter 18 minutter, men skuddet gikk utenfor. I det 22. minuttet var spanjolen frempå igjen. Etter et kjapt innkast fra høyresiden kom Victor Moses til et godt innlegg, men Chelseas nummer 9 traff en velplassert Oblak i Atletico-buret. Den største muligheten i første omgang kom derimot av Zappacosta. Italieneren skjærte innover fra sin venstre vingback og skjøt i nærmeste hjørne. Oblak reddet forsøket mesterlig. Atletico kom på noen sjeldne visitter men hadde lite å komme med. 0-0 til pause.

2. omgang

Chelsea fortsatte presset i 2. omgang. Andreas Christensen fikk omgangens første mulighet men headingen hans gikk rett på Oblak. I det 52. minuttet var Atletico virkelig farlig frempå med Filipe Luis som fyrte av et langskudd. Skuddet gikk i stolpen, og returen havnet hos Koke. Heldgivis var Courtois raskt oppe og fikk avverget.

Atletico tok ledelsen få minutter etterpå etter en corner. Corneren ble slått på første stolpe hvor Fernando Torres stusset bak til Saul Niguez som helt umarkert kunne sette ballen enkelt i mål.

I det 65. minutt satte Chelsea et voldsomt press på Atletico, og Christensen headet utenfor på nærmest åpent mål. Chelsea utlignet derimot etter det 74. minutt etter en corner. Fabregas får to forsøk på å løfte ballen inn i feltet og finner Hazard. Den belgiske magikeren setter fart inn i boksen og hamrer den inn foran mål. Der står en uheldig Savic som putter ballen i eget nett og dermed stod det 1-1 på tavla.

Mot slutten presset Atletico på for scoring, mens Chelsea holdt på å kontre dem i senk. Willian og Batshuayi hadde begge store sjanser til å avgjøre kampen, men det ville seg ikke for Chelsea. Dermed endte kampen 1-1.

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.