Conte: - Fabregas overbeviste meg

Antonio Conte sier at Cesc Fabregas overbeviste han med hvordan han spilte tidligere i sesongen da han ikke var fast i elleveren. 

Foto: chelseafc.com

Antonio Conte fikk spørsmål om noen av sine spanske spillere fra en spansk journalist i pressekonferansen foran oppgjøret mot Atletico Madrid. 

- Alvaro er veldig fornøyd i Chelsea og jeg er veldig glad for å ha en spiller som han, sa Conte. 

- For Alvaro er det den første sesongen der han spiller fast og han viser han er en fantastisk spiss. For meg har han mye rom for forbedring og kan bli den beste spissen i verden. 

En annen spanjol i klubben, Cesc Fabregas, hadde snakket til media like før Conte og et team ble hvordan han hadde kjempet seg inn i laget. 

- Cesc, i starten av sesongen, spilte ikke mye. Men jeg er veldig fornøyd med måten han endret meningen min gjennom det harde arbeidet han la ned. Han prøvde å endre min mening - og han klarte det, innrømmet Conte. 

- Han viste meg en god innstilling og en fin oppførsel. Treneren må gjøre den beste jobben for laget, fordi treneren vil vinne kamper, slik som fansen og spillerne. 

- Jeg håper Fabregas kan fortsette lenge. Han er ung. Når du er 30 år har du fortsatt fem år til å spille fotball. Du må ha mye vilje for å spille på dette nivået. Det er stor konkurranse mot andre spillere, men Cesc har store ambsjoner. Han er en vinner i sin mentalitet. Derfor er han veldig sterk. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.