Conte skuffet over innsatsen mot Roma
Skrevet av Simon Hobberstad   
onsdag 01. november 2017 13:37

Antonio Conte synes første omgang var godkjent, men i andre halvdel så ikke italieneren noe positivt.

Conte var ikke misfornøyd med hele kampen i går og mente første omgang var bra, men andre omgang var sjefen veldig skuffet over.

- Jeg mener vi spilte bra i første omgang. Vi kunne ha scoret allerede etter 30 sekunder, men på kontringen fikk vi første mål i mot. Etter det skapte vi mange sjanser men vi var ikke kliniske nok. Da scorte Roma med sitt andre skudd på mål, reflekterte Conte.

- Det jeg er skuffet over er prestasjonen i andre omgang. Roma ga mer innsats og vi manglet alt. Roma var det bedre laget med tanke på motivasjonen. De vant alle dueller.

- Andre omangen var en stor skuffelse. Jeg så ikke positive ting. Jeg liker ikke å snakke om flaks og uflaks men i første omgang hadde vi mange sjanser og vi var uheldige som ikke tok dem. I andre omgang er skuffelsen større. Roma fortjente helt klart å vinne.

Antonio snakket så om veien videre etter et så skuffende tap...

- Min oppgave er å finne den beste løsningen for å unngå en kamp som denne. Vi må jobbe sammen; vi må ha viljen til å gå i kjelleren. Hvis vi tror at motstanderen frykter oss bare fordi vi heter Chelsea er det feil måte å tenke på. Vi må ha lysten til å være det ledende laget.

- Vi må finne sulten vi hadde sist sesong og noen ganger denne sesongen. Denne sesongen har vært litt opp og ned. Vi må være stabile skal vi være et bra lag. For øyeblikket sliter vi med denne balansen, innrømmet italieneren.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse