Conte: - Flere spillere usikre for morgendagen
Skrevet av Fredrik Ibsen Brynildsrud   
fredag 20. oktober 2017 15:15

Antonio Conte forteller at førstelleveren ikke er klar ennå, da det er flere spillere som er usikre foran morgendagens oppgjøre mot Watford.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

Chelsea står med to strake tap i ligaen før lørdagens oppgjør mot Watford på Stamford Bridge, og må reise seg om de skal henge med i teten. Watford ligger for øyeblikket på plassen foran Chelsea med 2 poeng mer på 4. plassen.

Antonio Conte fortalte at han ikke kunne gi pressen noen særlig oppdatering på morgendagens ellever.

- Vi har mange spillere som jeg er i tvil om kan spille i morgen, men vi kommer til å bruke det neste døgnet til å finne ut og restituere de som sliter mest, forteller Conte.

Watford har hatt en veldig god sesong så langt, og deres nåværende 4. plass er høyere enn forventet. The Hornets slo Arsenal forrige runde, og kommer ikke til å gi seg lett på Stamford Bridge.

- Watford gjør det veldig bra for tiden. De var veldig gode og smarte i overgangsvinduet og forsterket stallen deres godt.

- Vår prioritet er å være så fokuserte som mulig, og å ta det kamp for kamp, selve motstanderen er ikke så viktig. Hver eneste motstander kan være farlig på sin egen unike måte, forteller italieneren.

Chelsea-sjefen forteller at tross de siste resultatene, er moralen og humøret i spillergruppen bra. Med en seier mot Watford i morgen vil Chelsea ta seg forbi The Hornets og innta 4. plassen.

Kampen går på TV2 Sport Premium og spilles 13.30.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse