Chelsea rotet bort seieren mot Roma
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
onsdag 18. oktober 2017 20:33

Chelsea rotet bort tomålsledelse, men takket være Eden Hazard ble det ene poenget i London.

CHELSEAS REDNINGSMANN: Chelsea kan takke Eden Hazard for at det ble poeng hjemme mot Roma. FOTO: Chelsea FCCHELSEAS REDNINGSMANN: Chelsea kan takke Eden Hazard for at det ble poeng hjemme mot Roma. FOTO: Chelsea FC

Etter to strake tap i Premier League stod Chelsea i fare for å tape sin tredje kamp på rad mot Roma ikveld. I en skikkelig rotekamp endte det til slutt med poengdeling mellom de to hovedstadslagene.

I første omgang tok Chelsea noe overraskende ledelsen, etter et strekt Roma-press i åpningsminuttene. Chelsea var passive i forsvar, men ble reddet av Roma sine dårlige avslutninger.

Men David Luiz som var flyttet til midtbaneposisjon for anledningen ga vertene ledelsen etter et fantastisk skudd i det 11. minuttet. En dårlig Roma-klarering ble en perfekt pasning til David Luiz som curlet ballen nydelig i hjørnet bak Allison i Roma-målet.

Roma fortsatte å presse Chelsea etter hjemmelagets scoring, men lykkes ikke å få ballen i mål. Chelsea var imidlertid dødelig effektiv da de fikk rom å kontre i.

Roma slurvet med ball og Eden Hazard kunne sette fart før han slapp ballen videre til Alvaro Morata. Spanjolen går for avslutning men det ender i et innlegg som lander hos Hazard, som satt inn 2-0 etter 37 minutter spilt. Roma fikk sin velfortjente redusering etter et knallhardt skudd av Aleksandar Kolarov og dermed stod det 2-1 til pause.

Roma fortsatte å presse Chelsea i 2. omgang og etter 64 minutter scoret Edin Dzeko på en fantastisk volley. Samme mann var på plass på en dødball og headet gjestene i føringen bare noen minutter senere.

I det 75. minuttet dukket imidlertid Eden Hazard opp igjen etter et innlegg fra Pedro. Den lille belgieren plasserte ballen i lengste hjørnet med et vakkert hodestøt. Flere scoringer ble det ikke, og kampen endte 3-3.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Kampen er utsatt
Burnley (b) (PL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse