Herlig fotball da Chelsea knuste Forest
Skrevet av Simon Hobberstad   
onsdag 20. september 2017 19:35

Chelsea valset over Nottingham Forest og det var mye fin fotball foran en entusiastisk gjeng med supportere på Stamford Bridge. 

Foto: Chelsea FC/TwitterFoto: Chelsea FC/Twitter

Lagnyheter

Chelsea gjorde ni endringer på laget fra kampen mot Arsenal i helgen. Willy Caballero fikk sin første kamp fra start, mens Rüdiger, Christensen og Gary Cahill dannet forsvarsrekken. Zappacosta og Kenedy tok av seg hver sin vingback, mens Bakayoko og Fabrégas samarbeidet på midtbanen. Angrepet besto av Musonda, Batshuayi og Eden Hazard. 

 

Første omgang 

Chelsea tok avspark. Overraskende god stemning på Stamford Bridge i en kamp som dette. De mange tilreisende skal også ha sin del av æren for å bidra til mye lyd fra tribunen. 

"Antonio, Antonio, Antonio!" runget utover Stamford Bridge etter to minutters spilletid. Herlig atmosfære. 

Nottingham kom ikke til brua for å legge seg nedpå. Meget offensiv og aggresiv innstilling fra de rødkledde. 

Men har man kvalitet skal det ikke mye til før den sitter. Antonio Rüdiger med en kjempepasning inn til Kenedy på bakerste stolpe, som setter den i sitt nærmeste hjørne. Herlig innlegg fra Rüdiger og smart avslutning fra Kenedy. 

Chelsea tok over mer kontroll etter dette og det gikk ikke mange minuttene før neste satt. Etter bare litt over et kvarter doblet vertene ledelsen. Hazard lobbet den lekkert over forsvaret, der var Batshuayi som enkelt kunne trille den i mål. 

En tredje ball ble satt i mål av Zappacosta, men offside. Cesc Fabrégas med en helt herlig pasning, dog. Delte ut fantastiske pasninger gjennom hele omgangen, spanjolen. 

Det ble også gitt en ball feil vei fra Fabrégas og da måtte han gi bort frisparket til Forest. En meget god posisjon. Dowell fikk den over muren og ballen smalt i tverren. Godt forsøk og Forest med en stor mulighet. 

Bakayoko prøvde seg fra distanse, men Henderson i Forest-målet holdt ballen i fast grep. 

Så et øyeblikk mange har ventet lenge på. Fabrégas (naturligvis) med pasning til Musonda, som drar seg inn sentral inne i boksen og sender den forbi keeper. Scoring for den unge belgieren som viste tydelig hva det betydde for han i feiringen. 

Fabregas, igjen, med en helt utrolig pasning. Musonda er på løp inn bak forsvaret og plukket den opp, men satt den dessverre like utenfor. 

Andre omgang 

Chelsea holdt fortsatt oppe tempoet til en viss grad og Nottingham Forest måtte bare stå å ta i mot. 

Cesc Fabrégas, navnet må gjentas igjen i denne rapporten, sender en helt nydelig ball til Eden Hazard på løp mot mål. Han går og går, før han runder keeper, men så sender den tilbake til Michy Bathusayi som bare kan sette den enkelt i mål. Helt vanvittig av Hazard og utrolig uselvisk. 

Fabregas ble så byttet ut. Herlig kamp av han. Inn kom 17 år gamle Ethan Ampadu, som presenterte seg med en hard takling på Danny Fox. Han måtte faktisk halte ut av banen. 

Kvaliteten på kampen sank etterhvert en del. Etter 70 minutter var det mye småspill og litt halvhjertet. Den unge stopperen Jake Clarke-Salter kom så inn for Christensen. 

Dujon Sterling fikk også sjansen og etterhvert var det et veldig ungt Chelsea-lag utpå matten. 

Eden Hazard fant Michy Batshuayi i et forsøk på å gi spissen hattricket sitt, men headingen til kraftspissen havnet utenfor målet. 

Like før slutt satt nummer fem! Og det var Michy Batshuayi! Herlig ball fra Rudiger til Kenedy. Som satt den i tverren, på returen var Batman. Hattrick! 

Trøstemål for Forest i det siste minuttet til enorm jubel fra de tilreisende supporterne! 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 23 sep. kl. 14.30
West Ham United (b) (PL)


ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse