Unggutta slipper til i Ligacupen
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
tirsdag 19. september 2017 19:58

Antonio Conte bekrefter at flere unggutter vil få prøve seg og at Eden Hazard starter morgendagens ligacupkamp.

FOTO: Chelsea FCFOTO: Chelsea FC

Etter 0-0 mot Arsenal i Premier League på søndag, er morgendagens motstander Nottingham Forest. På Cobham idag gjorde Antonio Conte det klart at det blir flere endringer.

- Det blir en fin mulighet for Kenedy og Charly Musonda som ikke spilte mye i den forrige perioden, sa Conte til Chelseas hjemmesider.
Kenedy er kjent for den uheldige episoden i Kina, men for Conte er det nå et tilbakelagt stadium: - Kenedy gjord en tabbe, men alle gjør tabber i løpet av et liv. Nå er han fokusert og klar for å spille.

En plass i startelleveren er også aktuelt for unggutten Charly Musonda jr: - Charly er et stort talent som jeg stoler på. Det er viktig at en manager stoler på en ung spiller men også at den unge spilleren griper sjansen, sa Conte.

En som med sikkerhet starter imorgen er Eden Hazard. - Nå er tiden for Hazard kommet til å starte og se om han klarer å spille en hel kamp, forteller Chelseas italienske manager.

Den siste tiden har også ungguttene Ethan Ampadu og Dujon Sterling trent med A-laget, men om de får sjansen imorgen er uvisst.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 23 sep. kl. 14.30
West Ham United (b) (PL)


ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse