For en avslutning da Chelsea snappet seieren mot Manchester United

For en kamp vi fikk på Stamford bridge denne torsdagen. En følelsesmessig berg-og-dalbane av en kamp da Chelsea snappet 4-3 seieren i sluttminuttene.

Palmer Enzo vs Man Utd

Bildene i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Vi var vite til en sensasjonell avslutning da Chelsea snudde kampen til seier på overtid av overtiden. Cole Palmer leverte et hattrick, og dette hadde hovedpersonen selv å si etter kamp:

- Det var en helt vill kamp. Å gå fra 2-0 til 2-3 var tungt, men når vi scoret i det 98. minutt visste vi det var to minutter igjen. Jeg så treneren sa det, og vi tenkte, la oss gå for det.

- Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når jeg scoret det siste målet. Mitt første hattrick. Jeg var veldig fornøyd med det. Det var helt kaos på slutten, sa Cole Palmer til Chelsea sin reporter etter kamp.

Kampen:

Fra starten av kampen fikk vi er Chelsea lag som var sultne på seier etter det skuffende resultatet mot Burnley i helgen.

Chelsea fikk tidlig betalt da Gallagher sendte ballen i mål etter bare tre minutter. Og like før det var spilt 20 minutter får Chelsea straffe etter Cucurella ble felt av Antony innenfor 16-meteren. Straffen ble som vanlig omgjort til scoring av Cold Palmer.

Conor Gallagher celebrates vs Man Utd

Men dessverre skjer det som har skjedd for mange ganger denne sesongen, da Caicedo sender Uniteds Garnacho alene gjennom med Petrovic. Personlige feil som nok en gang blir avgjørende. Og når Bruno Fernandes like etter får stå alene på bakerste stolpe på et innlegg hadde bortelaget kommet tilbake i kampen.

Hvis man skal trekke frem noe positivt fra denne perioden av kampen så er det at Chelsea ikke bare klapper sammen av motgangen, men fortsetter å presse på.

Chelsea skapte flere gode muligheter. Conor Gallagher var nærmest da han satt ballen i stolpen på overtiden av omgangen.

I andre omgang er det bortelaget som tar ledelsen. Denne gangen er det Badiashile som mister ballen høyt i banen. Det gir Antony masse rom, og med et fantastisk innlegg kan Garnacho nikke ballen inn bak en rusende Petrovic.

Chelsea presset på for mål mot slutten av kampen, og det var gode nyheter da vi fikk åtte ekstra minutter. De første seks minuttene var ekstremt frustrerende. Der så det ut til at United hadde full kontroll.

Så får Madueke rom på kanten, der rykker han fra en sliten Dalot som feller han, og lager straffespark. Igjen er Palmer sikker da han setter ballen i mål. Men han ga seg ikke der. På en corner to minutter etter får han muligheten til et skudd. Det går via en United-spiller og inn i mål. Hattrick til Palmer!

For en utrolig avslutning på kampen, hvor Chelsea snur det på slutten. Fra nok et elendig resultat til et glimrende ett på bare noen minutter.

GettyImages 2139003992

- Såklart likte jeg det

Pochettino snakket etter kampen om at han håper dette er et øyeblikk som virkelig bringer et sterkt bånd mellom spillere og fansen. På spørsmål om han likte det han så svarte han:

- Såklart jeg likte det. Det var fantastisk fordi jeg mener vi fortjente det. Vi var det beste laget her i dag. Det var fair når vi scoret i siste minutt.