Chelsea videre i FA-cupen etter seier mot Leicester

Det endte 4-2 hjemme mot Leicester da Chelsea tok seg til semi-finalen av FA cupen. En meget underholdene kamp på Stamford Bridge.

Carney Chukwuemeka goal vs Leicester City

Bildene i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Sterk åpning på kampen av Chelsea som skapte flere gode muligheter, og spilte morsom underholdene angrepsfotball.

Etter 13 minutter tok Chelsea ledelsen i kampen da Jackson får rom etter å ha blitt spilt opp av Palmer. Han rykker enkelt ifra Vestergaard, spiller inn foran mål, og der får Cucurella satt ballen inn i det åpne målet.

Flere av de gode mulighetene Chelsea skapte endte opp hos Raheem Sterling, men i de avgjørende øyeblikkene svikter engelskmannen, igjen.

Han får ofte en dårlig berøring før han skal skyte, og det hjelper ikke skuddene. I tillegg til at han bommer på straffesparket han får ta til tross for at Palmer er på banen. Et ordentlig svakt straffespark.

Like før pause får han en ny stor mulighet. Denne gangen alene med keeper, men avslutningen er ikke i nærheten.

Minuttet etter tar Sterling seg av forarbeidet istedenfor, og det gjør han glimrende. Kommer seg fri på venstresiden, og spiller inn til Palmer som setter inn 2-0.

Chelsea celebrate Cole's goal

Tidlig i andre omgang slipper Chelsea inn et merkelig selvmål. Disasi blir presset, og skal bare spille ballen tilbake til keeper, men sender den istedenfor rett inn i eget mål, og der står ikke Sanchez. Håpløs situasjon.

20 minutter ut i omgangen får Leicester utlignet. Skuddet fra hjørnet av 16-meter går i en bue rundt Sanchez, og inn i mål. Skulle ikke vært mulig at de kom seg tilbake i denne kampen.

Etter 70 minutter spilt blir Jackson felt i det han er i ferd med å komme alene med keeper. Det dømmes først straffe og gult kort, men blir omgjort av VAR til frispark fra 17 meter og rødt kort til Doyle.

GettyImages 2091428932

Og hva skal man si om forsøket til Sterling på det frisparket… Rett og slett et forferdelig forsøk som ikke er i nærheten av mål.

Chelsea kjører på for en avgjørende scoring, og på overtid sitter den endelig, og for et spill vi får. Chukwuemeka spiller vegg med Palmer som flikker den lekkert gjennom. Chukwuemeka tar vare på muligheten, og setter den i mål.

Chelsea rakk et mål til, og det mer godteri for øynene vi får servert av Madueke. Dribler og leker forbi den ene og den andre, så curler han ballen opp i krysset for langt hold. Wow.