Chelsea tapte finalen i ekstraomganger

Etter 120 spilte minutter var det Liverpool som stakk av med seieren, og ligacupen.

Bilder i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Fotballen er brutal, og det fikk vi Chelseafans kjenne på etter nytt finaletap mot Liverpool.

Det var et bedre kampbilde denne kampen sammenlignet med sist Chelsea møtte Liverpool, og ble overkjørt.

Det var en omgang som svingte, og det var gode muligheter til begge lag.

Chelsea hadde marginene mot seg igjen etter en knepen offside på Jackson hindret Chelsea i å gå opp i ledelsen da Sterling satt ballen i mål

Dommer la lista høyt, og Caicedo var heldig som slapp unna gult kort etter en stygg takling.

Kvarteret ut i andreomgang setter van Dijk ballen i mål etter et frispark, men det viser seg at Liverpools Endo sto i offside, og scoringen blir ikke stående.

Utover i den andre omgangen var det Chelsea som kjørte på for scoring, og det er så nærme flere ganger, men igjen blir det 0-0 etter 90 i en finale mellom Chelsea og Liverpool.

Det ble ekstraomganger, og der var det Liverpool som trakk det lengste strået da van Dijk scorer etter en corner. Denne gangen blir scoringen stående.

Pochettino om kampen:

Etter kamp var det en skuffet, og tydelig preget Pochettino som stilte til intervju med Chelsea sin reporter.

-I dag skapte vi fem eller seks gode sjanser, men vi scorer ikke. Det var nøkkelen til at vi ikke vant, sa han, og fortsatte:

-I en kamp som dette, i en finale, har laget som scorer først en stor fordel. Det klarte ikke vi, og det var problemet.

-Så slapp vi inn rett før slutt, da var det vanskelig å reagere. En finale handler om å vinne. Det er ikke noe vits å snakke om hva som kunne ha skjedd, for vi kan ikke gå tilbake.