Poengdeling borte mot Manchester City

Chelsea tok ledelsen 0-1 borte mot Manchester City før pausen, men i andreomgang utlignet hjemmelaget. Det endte med 1-1.

Den første omgangen handlet mye om at det var Manchester City som hadde ball, uten å skape de store, store mulighetene. Haaland hadde en god sjanse på hode tidlig i kampen, men sendte den over mål.

Chelsea var gode til å komme på overganger, og ta mulighetene. Både Jackson og Sterling fikk hver sin sjanse alene med keeper, men med dårlige førsteberøringer ble mulighetene kastet bort. Noe som førte til frustrasjon for undertegnede.

Den frustrasjonen varte frem til det var spilt 42 minutter. Jackson med en lekker hælflikk til Palmer, som igjen spiller Jackson gjennom. Han legger inn til en Sterling som lurer Walker, og setter ballen i mål. Glimrende kontring!

Manchester City sitt harde press fortsetter utover i den andre omgangen, og med drøye 10 minutter igjen av ordinær tid får de hull på ballongen, da Rodri sitt skudd går via Chalobah, og inn i mål.

Hjemmelaget sitt harde press tok ikke slutt der, men det ble ingen flere mål.

- En sterk prestasjon

- Kampen i dag var en sterk prestasjon. Vi scoret først, og førsteomgang var en god kamp. Jeg er fornøyd, og har fortalt spillerne det. Jeg gratulerte dem fordi innsatsen var enorm, sa Pochettino etter kampen, og fortsatte:

- Det vi viste i dag, er at vi vill vinne. med det talentet vi har på alle områder, kommer vi til å nå det nivået vi forventer.

Neste kamp er den meget viktige cup-finalen av Carabao cup, mot Liverpool. Den spilles søndag 25. februar.