Frustrerende resultat da Chelsea tok imot Arsenal på Stamford Bridge

Resultatet ble 2-2 på Stamford Bridge denne lørdagskvelden, etter at Arsenal kom tilbake etter å ha ligget under 2-0.

Mudryk sin feiring etter 2-0 målet. FOTO: Alle bilder i denne artikkelen er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Kampen startet med at Chelsea tidlig tok kontroll, og presset Arsenal stort. Et kampbilde som også gjenspeiler store deler av kampen. Det var mye på grunn av høyt og aggressivt press. I tillegg til at Chelseas midtbane virket å ha full kontroll på Arsenal sin.

Etter et drøyt kvarter ut i kampen fikk Chelsea straffe etter en hands fra Arsenalstopper, Saliba. Den straffen satt Cole Palmer kontrollert i mål. Palmer som også ble utnevnt banens beste spiller.

Den andre scoringen kom i begynnelsen av den andre omgangen etter at Mudryk, sendte ballen over motstanders keeper, og inn i mål. En scoring som kan ha sett ut som et innleggs forsøk, men det vil nok neppe målscoreren innrømme.

Chelsea så ut til å ha full kontroll på kampen, og var nære på å score det tredje målet ved flere anledninger. Det var helt til Robert Sanchez spiller en dårlig pasning som blir snappet opp av Declan Rice, og Arsenal reduserte.

Energien dette ga Arsenal fikk dem tilbake i kampen. Ikke lenge etter scoret de sitt andre.

Et frustrerende resultat for Chelsea som så ut til å ha så god kontroll over denne kampen.

Vi tar med oss at Reece James er tilbake, etter et innhopp mot slutten av kampen.

- Såklart vi er skuffet

- Såklart vi er skuffet over slutten, men vi kan ikke bare se på de siste minuttene av kampen, startet Pochettino, og fortsatte:

- Det var mye positivt. Vi var det beste laget. Vi taper to poeng på en måte man aldri vil tape dem på.

- Vi var gode, og fortjente mer. Jeg liker hvordan spillerne føler seg nå. De er veldig frustrerte, og det vil jeg se etter et slikt resultat, men vi må fortsette å jobbe.

Han forklarer at strategien var at Chelsea skulle være overlegne på midten av banen. Der Palmer og Gallagher skulle stoppe Arsenal sine midtstoppere.

- Jeg er veldig fornøyd med Palmer og Gallagher, sa han om den engelske duoen.

En spiller han også nevner er Marc Cucurella. Spanjolen som spilte en meget god kamp, og virket å ha full kontroll på Saka i store deler av kampen.

- Han fortjener ros. Han jobber hardt, har vist at han kan spille på begge sider, og er en av grunnen til at dette laget blir bedre.

- Det føles som et tap

Det sa Cucurella selv etter kamp. Han mener det føles som et tap fordi Chelsea hadde så god kontroll over kampen.

- Vi spilte veldig bra. Alle la inn en god innsats, men vi må bli bedre på å kontrollere kampen fordi vi skulle ha gått herfra med en seier, sa spanjolen etter kamp.

Cucurella som de siste kampene har spilt godt som høyreback, leverer nå også en meget god kamp i sin vanlige posisjon.

Neste Chelseakamp spilles kommende lørdag. Da tar Chelsea imot Brentford.