Fire mål og seiersrekke da Chelsea slo Burnley på Turf Moor

1-4 ble resultatet da Chelsea slo Burnley på bortebane denne lørdagen. Den tredje seieren på rad.

En kamp som startet med noen gode muligheter, og et Chelsea var nære på å ta ledelsen etter et skudd fra Sterling som gikk like utenfor.

Men det var Burnley som tok ledelsen 1-0 etter en scoring fra Wilson Odebert i det 15. minutt.

Chelsea sin første scoring kom etter 42 minutter da et innlegg fra Sterling gikk via Burnley-forsvarer Al-Dakhil, og inn i mål.

I den andre omgangen scoret Chelsea tre mål. De kom fra Cole Palmer på straffe, Raheem Sterling etter å ha blitt spilt gjennom av Conor Gallagher, og Nicolas Jackson som scoret etter å ha blitt byttet inn etter pause.

En sterk andreomgang som sikret Chelsea sin tredje seier på rad (andre i Premier League).

Sterling i god form da han var tilbake fra start

Sterling som ble kåret til banens beste spiller leverte et godt skift i den blå trøyen. Han skapte til tider store problemer for Burnley sitt forsvar. Han skaffet straffen, fremprovoserte selvmålet, og scoret mål.

Sterling selv la vekt på laget sin innsats, og de tre viktige poengene, i et intervju etter kampen.

- Viktig for selvtilliten

Pochettino understreket etter kampen at prestasjon til hele laget som ga denne seieren, var viktig med tanke på god selvtilliten gjennom, og etter landslagspausen.

- Hele laget var veldig bra. Vi var solide, og det at vi fikk det første målet før pausen tror jeg var viktig for troen på seier i den andre omgangen, sa Chelseatreneren.

Han la også vekt på at det begynner å se ut til at ting sitter. Han mener også at prestasjonene kun vil bli bedre nå når flere spillere kommer tilbake fra skadeopphold.

Neste Chelseakamp er på hjemmebane mot Londonrival Arsenal. Kampen spilles 21 oktober.