CSN blir aktiv på Twitter/X

Etter å ha vært inaktiv i en lengre periode er nå Chelsea Supporters Norway tilbake på Twitter/X. Bak spakene sitter Sander Grøttland.

Chelsea-supporteren Sander Grøttland tar over Chelsea Supporters Norway sin Twitter-konto. Vi håper alle blå med Twitter/X blir med og holder trykket oppe. Sammen har han med IT/logistikk-ansvarlig Jaskaran.

Grøttland ble Chelsea-fan da Chelsea slo Arsenal i ligacupfinalen 06/07. Didier Drobga ble matchvinner og har siden vært favorittspilleren. - For meg personlig er det ingen som er i nærheten av Drogba. Naturligvis er jeg også veldig glad i Eden Hazard, John Terry og Frank Lampard. 

Chelsea-supporteren har gått stikk i strid med resten av familien. Hans far er Leeds-supporter og hans mor er Tottenham-fan. Det er oppskriften på bitre familieselskap, men Grøttland har kommet heldig ut av det. - Min far tok meg med på min første kamp på Stamford Bridge i 2009. Etter det har jeg vært på minst en tur pr. sesong.

Grøttland forteller at hele familien var med til Stamford Bridge mot slutten av forrige sesong. Så selv om familien holder på forskjellige lag, vet de hvor de skal gå på kamp i England. - Stamford Bridge er fantastisk, men hvis jeg må velge en side går jeg for The Shed. 

Forhåpentligvis kan Grøttland få med seg resten av familien til den blå delen av London. I mellomtiden skal han altså holde liv i @ChelseaNorway på X/Twitter.

- Det blir mye aktivitet. Jeg og Jaskaran vil engasjere miljøet før kamper, etter kamper, og forhåpentligvis med Chelsea-børs og lignende. Vi kommer også til å samle inn lytterspørsmål til podcasten. Her blir det mye moro!

Du har vel fått med deg at Chelsea Supporters Norway har fått ny leder? Les mer om det her.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.