Chelsea videre i Carabao Cup – se hvem de blå møter i neste runde

Chelsea slo AFC Wimbledon 2-1 på Stamford Bridge og er dermed videre i Carabao Cupen.

Målscorer Noni Madueke ble kårets til banens beste. FOTO: Chelsea FC

Det ble en tøff start på kampen etter at Wimbledon tok ledelsen 0-1 på et straffespark. Det tok tid før Chelsea ble varme i trøya, og slet med å skape de store sjansene i den første omgangen, og vi måtte vente helt til overtiden av den omgangen før Noni Madueke scoret 1-1 målet på et straffespark han selv skaffet.

2-1 målet kom i det 72. minutt da Enzo Fernandez satt ballen i et åpent mål etter litt rot fra bortelagets forsvar. Dette var Enzo sin første scoring i blått.

I cup-kampen som ikke ble tv-sendt, inneholdt Pochettino sine 11 utvalgte flere debutanter fra start. Der fikk vi blant annet se Bashir Humphreys (20), Lesley Ugochukwu (19), Diego Moreira (19) og Mason Burstow (20) starte kampen.

Pochettino og kampens kaptein om matchen:

- Tøft, men vi likte det veldig, sa Chelseatreneren etter kampen, og fortsatte:

- Alt i alt er jeg fornøyd med innsatsen. Vi er gode, og vi fortjener å være videre. Det er mange spillere som fikk sin debut her på Stamford Bridge i dag, og det var mye positivt.

Kampens kaptein var Conor Gallagher. Han beskrev det som en drøm som ble til virkelighet etter å ha vært Chelsea sin kaptein for første gang.

Neste runde

Den neste runden i Carabao Cupen skal spilles onsdag 27. september for Chelsea sin del. Der får vi se Brighton på den andre banehalvdelen. En kamp som blir ekstra spennende med tanke på alle overgangene vi har fått mellom de to klubbene det siste året.