Pochettinos jakt på nye midtbanespillere nærmer seg en ende - her er ryktebørsen

Ny midtbanespiller meldes å være klar for Chelsea. I tillegg kan være være på vei.

På ryktebørsen har det skjedd mye de siste dagene. Og skal vi tro overgangsguruen Fabrizio Romano er det mer enn bare rykter.

Italieneren er selv ute på X (Twitter), og forteller at Leedsspiller Tyler Adams er klar for Chelsea. Det er snakk om en overgangssum på 20 millioner pund for midtbanespilleren.

Det er likevel mye som tyder på at han ikke er den eneste midtbanespilleren på vei inn portene på Stamford Bridge.

Onsdag meldte Romano at Chelsea har lagt inn et bud på Romeo Lavia. Budet skal ligge på 48 millioner pund.

I tillegg kan det nære seg en slutt på Caicedo-sagaen som har pågått i lang tid. Ifølge Romano vil Brighton få klarhet på saken allerede i kveld. De er klare på at de vil selge til høystbydende. Her kan Chelsea kan få konkurranse av Liverpool, som også er interessert i Lavia.

Det er også spillere på vei ut. Keeper Gaga Slonina er bekreftet på lån til K.A.S Eupen. Det betyr at 19-åringen blir å se i Belgia kommende sesong. Brasilianeren Angelo Gabriel som Chelsea Norway tidligere i sommer skrev en sak på, er bekreftet på lån til Franske Strasbourg.

I tillegg melder Romano at Cesare Casedei, som har imponert i pre-season, kommer til å slutte seg til Leicester på lån denne sesongen.

 

 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.